kawan2:

Thursday, July 19, 2012

last dah...

ni kira entry last dah sambunga langkawee:
ni tempat kami singgah makan lepas kami selamat mendarat lepas nek keta kabel tu di gunung mat chinchang,...tempat ni pun aku try cari dlm google jugak,kira menepati selera jugak la,..maklum la perut pun dah memang lapare...

ni suasana tempat jualan itu ye,trademark dia lori kecik tulis hafiz rojak...kira tepi ja pantai tu,...sepoi sepoi anginnya terasa...


ni ayaq yang kami order,semua ayaq yang ada kami order,lengkong,oren,sirap, dan apalagi ntah tak ingat...

ni adalah menu wajib aleesya la makan laksa denga kicap n tolor...oh ya otak udang tu utk ibunya m akan dgn laksa...



laksa hmm ok ....

mee rebuih pun ok...

pasembur kureng...yala masing2 punya istimewa,mana sama dgn pasembur mamak kan...

ni rojak buah...kira semua kami nak rasa...
maka abihla sudah kisah kami pi jalan dengan bajet yang ciput,,,,
sekian terimakasih,jumpa lagi langkawi!


3 comments:

Mimosalina said...

wah bestnya makan tepi pantai. Teringat makan seafood celup tepung kt tgg, tepi pantai gak...tak sabat plak nak balik kg...hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Angah...bajet ciput pon klu diadjust betui2..cukuppppp!

Sealmat berpuasa tuk angah sekluarga juge..

Angah said...

hehe memang sedap kalo makan tepi pantai tu,..slmat berpuasa yaaaa

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers