kawan2:

Saturday, April 28, 2012

iklan.jurugambar kawin perempuan

kali ni segmen tolong iklan....
yela asyik segmen enteperem dgn pokok yang tak seberapa n masak2 yang tak seberapa kalini tukaq selera la skit satgiorang cemuih,,,kan kan..
kali ini tak lain tak bukan kisah seorang jurugambar wanita yang menyediakan khidmat fofografi perkawenan,aniversary dan yang saja suka2 pun bulih jugakkk no hal punya..
yela kadang-kadang ada pengantin muslimah yang segan dengan fotographer lelaki utk posing2 so bulihla menggunakan khidmat jurugambar wanita sapaerti puan mira ni AKA along aku..haha...
tapi hanya meliputi kawasan utara seperti sungai petani dan kawasan sewaktu dengannya....

jurugambar wanita
along @mira
019-4798074
atau bulih pi ja kat shoutbox dia tu kat sini


antara hasil tangan puan mira....





pasti kenapa korang tertanya mana gambaq aku,...hehe..gamabr aku >? ada tapi nanti2 aar..(ken a pilih2 dulu sebab byk sangat cehceh....sat sat...rilek2...
tapi zaman aku ni kamera idungg (pinjam kata2 limah)kamera DSLR belum diperluaskan lagi,so gambq aku biasa2 ja la...nantila yeea...
hmm rasanya anibesarry ke 5 ni nak mintak along jadi jurugambq kot ..
hmm ada nak bulihh ?hehe

4 comments:

et said...

hahaha...kamera idung yer

Angah said...

hehe yela ,hang ja yang guna kata2 tu..hihi

BugsCrafting said...

buleh buleh...no hal...bytheway umah DO yang serem tu la ni dah dibuka gatenya..gate dah tak dak...so dalm minda ni dok berkira2 nak shoot kat situ. Ada bran????
kalu nak post kat sini gmbr u tolon letak gmbr yang u berdiri sorang2 baju kunin tu (along pun tk tau mai dari mana keberanian kau dik pakai bju kuning di raja...kelasss)

Angah said...

bukan keberanian kakkk,tp tuja yang muat dgnbody ku..haha..yalen semua nya tksesuai utk saiz american mcm aku hehehehhhh..apaaaa pagaq umah d.o dh bukak...hmm aku blom diberi keberanian cmtu,lagipun kan ke aku kini ada aleesya satgi kesian dia...tkmo tkmo...lain lokasi la,,pokok bakau tu orait gakkk!

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers