kawan2:

Thursday, May 31, 2012

kisah balik kampong-part 2

sambungan kisah tempoh hari-part 2 balikkampong!..

menjadi kanak2 kecik seperti mereka ini pastinya sangat SANGAT bestkan!..
takperlu pikir masalah,takperlu pikir apa2 melainkan keseronokkan...!lihatt saja gambaq2 kat bawah ni haaa....


kelihatan pare peserte majlis sambutan hari lahir utk kategori bulan mei bagi kompeni rumah no.46 sangat2 teruje dengan sambutan yang diberikan kerana setiap peserta menepati tema pada malam tersebut iaitu tema adiwira...haha....
sorang cinderella@princess,sorang the hulk dan sorang lagi batman yang suka tukaq lirik lagu bola kampong jadi:
ohh ohh oooo ooo bola KELAMPONG!!! aduyaiii haha!


tuu tengok tu punyala suuukaaaaaaaaa! maklumla diapit oleh 2 hero yang tampan n gagah haha!

batman tengah pikir nak posing style apa pulak lepas ni .....

masing- masing dah hilang fokus...

2 hero sudah naik marah sebab lambat sangat potong kek kot haha!

akhirnya ditenangkan oleh pengetua aka along aku ..
dan kami pun menikmati majlis itu dengan gembira dan makan sampai lebam kekenyangan amin selepas majlis bacaan yassin ..moga apa yang dihajatkan termakbul untuk semua pada malam itu...
sungguh meriah sangat,.....rasanya utk tahun2 sebelumni,tahun ni la yang paling happening dan best!
err nanti sambung lagi yaa,....ngantok aaaa....

1 comment:

Anonymous said...

hahaha..ooo oo oo bola kelampong

huhuhu..bestnyerrrrrrrrr..

et

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers