kawan2:

Monday, October 22, 2012

pengganti diri...

raya haji ke2 ni,kawan2 kolej aku akan buat reunion,huhu bestnya,dan macam biasa aku tkkan dan amat payah utk menjointkan diri apatah lagi lokasi nun jauh di desaku yang tercinto...apapun terima kasih atas kesportingan kawanku nurhidayah yang susah payah utk menjayakan majlis ini,yela bukan senang nak kumpoi ramai wooo....best arr depa,kali pertama ni perjumpaan ni,pastinya best dan aku,..aku? dengaq n tengok kot jauh ja laa....

jadi untuk itu,aku sebagai pengganti diri ,aku buatkan keychain dan kraft hasilkerastangan aku untuk hadiah kawan2 yang mai nanti...



 ni gambaq masa zaman kolej dulu la,,bergaya tak hengat haha....


ni la uniform aku dulu,zaman masuk kitchen.....ni masa selim melim laaaa,la ni jangan tanya la....

  ni rupa paras keychain di bahagian belakang...

 ni fridge magnet pulak....bff.....best fren forever la katakan....


 keychain,hp charm n fridge magnet lagi...

 beg duit siling untuk kawan-kawan yang bertuah....


dah siap bungkus n tunggu nak pos ja....
harap selamat sampai ke tangan tuan umah hidayah ya....
selamat menjayakan majlis itu,smoga aktiviti itu dapat mengeratkan lagi hubungan kengkawan kita dan dapat diteruskan lagi aktiviti seperti ini...dan yang pasti suatu hari nanti aku pun nak jugak joint....ni asyik jadi penonton n pendengar ja.huhu....

2 comments:

wahida said...

bestnya reunion...

pandai ko kraf benda2 tu nok...

Angah said...

bulihleee nook,dari tkde ape nak buat kengkadang,tu mai mood rajin le tu...

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers