kawan2:

Saturday, June 9, 2012

adalagi....

kisah yang masih tak sudah...
adalagi cerita sambutan bsday anakku ni,..kira sangat bertuah dan meriahla kalini,...yela umi & family susah payah buat suprise party kat mcD kota warisan pada 31 mei aritu...sangat terima kasih.....


ni yang aku sediakan,yela last menit dapat tau,apa lagi jenuh gak la pagi2 dah pi kedai ,...nasib beik ibu reti wat kek cekelat ...haha....tu ja yang reti ponnnn....


jadila kan daripada takdak pa nak bawak....



aleesya dikelilingi umi,abi,ibu zan dan kawan2 yang lain...

umi tengah menulis ucapan di kad besday...

ini kek yang di request aleesya sendiri,kek ni abg hasraf yang buat tau!....sgt sedap,pandai sunggoh (tk macam aku asyik2 kek cekelat ja reti haha)rupanya aleesya yang mintak kek robot ni,aduii yai sangat kontra dengan penampilanmu nakkk (patotla si ibu tercengang tengok awat kek ni corak robot,bukankah anak ku itew perinsessss haha)....




ni pun umi yang sediakan....hadoiii terhutang budi sunggohla....

siap dekorasi belon2 ....

tu ayah dah tersandar....

pasangan dua sejoli yang happy sedia2....



aleesya potong kek dengan abg hasraff ...

ni rupa mcD kat kota warisan,....aku pun first time mai sini,tempat baru la katakan....
hai anak ....sungguh bertuah kamu...
sentiasa dirai,disayangi,dimanjai....
munkin semua ini dapat menampung kembali masa-masa lalu yang ibu terhutang padamu naaakkk...
tak siapa ingin berjauhan,..
namun keadaan yang memisahkan..
tapi kini kita kembali bersatu,..
kerana tuntutan kerja dan kebimbanganku meningalkan kamu pada sembarangan orang.....
biarla semua jadi kenangan yaaa....
aduhaianak kisah kenangan kita..cecehhhhh....



8 comments:

YanaHime said...

hepi besday aleesya...baju dh kena ala2 princess, tp keknya robot? hehehe!

Anonymous said...

bertuah sungguh aleesya..moga menjadi anak baik dan membesar dengan johan...kek robot tu mesti inspirasi ibu tu...huhuhu

et

cik ina minat do do cheng said...

Happy besday aleesya besar nanti jadik anak solehah ingat jasa ayah dan ibu ye. meriahnya sambutan besday aleesya :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

Happy besday aleesya besar nanti jadik anak solehah ingat jasa ayah dan ibu ye. meriahnya sambutan besday aleesya :)

Angah said...

tima kaish timakasihhhh

Sharinginfoz said...

ok juga buat kat mcd ni

wahida said...

hepi belated beday aleesya....

tak tahan tgk kek robot tu...bukan main lagi aleesya ye...

Angah said...

haha tawu tkpe,kek lobot tu la permintaan dia..ibu pun mcm tk cayooo

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers