kawan2:

Thursday, August 1, 2013

selamat hari raya

 semua orang la ni dah rasa bahangnak raya,tak terkecuali aku,semua pakat pek2 barang dah,kemas umah jangan cakap la,lagi tak raya lagi tu tak abih kemas..haha..aku tahun ni dpt la beraya dengan anak2 walaupun tanpa kehadiran hero gomeh..tapi tak tau la,kata hero gomeh,kalo flight tak punoh,akan sampai la dia,..apapun tunggu la tengok,..
    esok sabtu insyaAllah dipermudahkan,.. aku ,anak akan balik le ke kampung nun di utara,tapi kalo flight penuh maka akan berkhemah la kami di klia haha...



ni nak tunjukla koleksi aku,ala zaman rumaja dolu2 fanatik sangat dengan kumpulan 4u2c haha,siap jadi ahli fan club tu,...ni kad raya yang depa hantaq kat aku....masa dapat kad ni apalagi syok gila,oh ya selain dari 4u2c ni ,aku dengan akak aku rajin hantar kat yang dipertuan Agong,sultan brunei,sultan kedah,perdana menteri ,tapi sayang sebab aku taktau letak tang mana dah kad-kad tu,...



 ni pulak projek ubahsuai seluar baju melayu anak ku,aku potong pinggang yang getah tu sebab keras sgt n ketat,sian baby ku nak pakai ,maklom la anak yang sehat maka seluaq yang umur utk 1tahun baby dah tak muat utk akasyah yang baru 5 bulan.so hasil kekereatifan ibu,maka ditambah kain tshirt jadi seluar getah.


 ni pulak acara wajib,kad raya save bajet dari ibu la,...orang jimat2 macamnila,semua nak save...aku buat la kad ni utk familyku,mertua dan pengasuh aleesya dulu....dah siap pos dah..


 ha ni pulak kueh raya tak seberapa yang aku buat sampai naik lenguh kaki,sebab buat sambil duduk tak best,berdiri lagi best hasilnya kaki macam nak tercabot haha...aku buat 3 jenis je pun,popia nestum,biskut german yang memang enak banget dan biskut bunga cina....phehhh nama...
     
apapun buat kawan-kawan,aku mintak ampun maaf dari awal blog hingga setakat blog ini,mana tau apa yang aku coretkan ada menyentuh sensitiviti ,hati kawan2,kot kot terkasaq bahasa,terguris kata

              ok selamat hari raya maaf zahir batin kawan kawan ku......
                         semoga kita berjumpa lagi....
        sayang hampa semua ,bertabah la hati buat yang bertugas,....

4 comments:

et said...

huhuhu
ni sedih ni
untuk hang wani moga bergembira dan sihat sentiasa...maklumlah nak layan ebok n kakak.huhu
aku pun nak minta maaf..mulut ni ms puasa ni la yang langsung takdak insuran..insuran expired jadi cakap pun main sedap gigi aku ja kan..halal makan minum..maadla yang terkasar bahasa dan perbuatan..moga berjumpa lagi ramadhan tahun depan n boleh buat dekoraya lagi..huhuhu

frend forever

nita said...

ee..kite samalah minat 4u2c dolu2 hehehe...

Selamat hari raya Wani, maaf zahir batin.. ^_^

Anonymous said...

heloooooooooo
tolong bagi kredit dekat fotograper ya... apa pun tahun ni memey mabeles apatah lagi dapat berbuka posa di sepang bersama2 adik2 n adik ipaq huahuahua

Angah said...

haha fotografer pun nak glamm jugak....
slamat hari rayaaa

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers