kawan2:

Friday, August 31, 2012

cerita raya kami,..

mula-mula sekali ucapan untuk semua,..selamat hari raya aidilfitri....
biarla orang nak cakap apakan,almaklumla dengan kesihatan semenjak2 menjak yang tak mengijinkan ni,alahai nak update blog pun malaih....!

yang pastinya raya ni aleesya mesti la happy,sebab raya sakan dia dari ramadhan sampai syawal dia di kampung nuu,...syokk aaa...

tengok tu,...mai mood nak bergambar la tu...

oww ni gambar kami sekeluarga,keluarga kecik (oh ya kelihatan si ibu yang semakin oversaiz haha)
selamat hari raya yeee kawan-kawan....

tema tahun ni itam putih n dot2...


ni tugu alamat ada kat depan umah kat kampung,ade ka patot aleesya cakap ni kubur,alahai anak oiii...

merajuk sebab tak dapat nak tarik bendera..haha..

posing kat banner raya upin ipin....


posing pulak kat banner merdeka kat umah ku di kampung...kalo zaman remaja dulu akula yang amik kontrak buat banner tiap2 tahun,alaa banner tulis sendiri je,tkla sehebat cemni,tapi sayang zaman tu manada kamera digital,kamera pun kokak2 ja,tak teringat la pulak nak amik gambaq wat kenangan...



kira raya kali ni happy la jugak walaupun raya hanya sat2 ja di kedah,pastu fly pulak ke n9 phehhh jauh tu,...nasib beik ada transpot kompeni jadi jimatla masa skit tapi penat gak la,..tapi nakwat cemana nak bagi adilkan...bagi sama merasa nikmatnya raya di kampung masing-masing...apapun janji bahagia...kan kan...selamat hari raya noo...


7 comments:

YanaHime said...

amboi! siap2 bwk naik bendera lagik

Angah said...

mesti aaa merdeka raya hehe!

nita said...

selamat hari raya Angah..

wah ada semangat kemerdakaan gitu..

anyway suka tengok gambar keluarga tu cantik ^_^

Angah said...

cantik,? haha cantik dgn ibu yg tembamm bamm bamm..hehe

Anonymous said...

wow..memang best sambut merdeka kat anjung sekapor sireh...
bangga disitu..
terserlah keseronokan aleesya disitu yer..maklumla mummy dedi dah balik
muahaha

et

Azian Elias said...

salam kenal..

selamat hari raya..

wahida said...

cantik la nok, anak beranak pakai polkadot...

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers