kawan2:

Wednesday, January 25, 2012

hadiah utk baby dhiya

semakin hari semakin sibuk,dan utk bulan seterusnya lagi sibuk,aku kini sedang menyedia dan mencari hadiah2 utk cabutan bertuah untuk majlis makan malam tempat keja ku,pastu disusuli dengan kenduri di kuala kangsar, dan diikuti family day di melaka pulak..
phehhhs,hidup aku tk pernah sunyi dari kegiatan dan dibantu oleh p.a ku,aleesya...apa yang aku pegang,buat semua dia nak buat..owww..munkin ingin mewarisi kemahiran ku yang tak seberapa ini...



adalah wajib p.a bergambar dengan produk ibunya..

jenuh jugakla nak menulis atas baju ni,kena tunggu p.a lena...

rompers dan hairband yang aku buat....

rompers dan hairband ni aku buat kahs untuk sahabatku yang baru sahaja mendapat cahayamata yang kedua,tahniah mawi&ena...diorang ni aku kenal masa aku mula2 keja,..aku ingat lagi masa tu ,geng budak2 kedah smua menyewa flat sebelah menyebelah pintu,almaklum la pi keja pun pakat tumpang keta kawan2...masa tu ingat lagi,perit,..hari mula menyewa kami pakat2 tido atas tuala dan selimut yang dibawa berbantalkan beg baju,..hehe..lawak bila ingat..pastu iron baju pun pinjam2,sat2 ketok pintu nak pinjam iron.geng lelaki la yang selalu mai pinjam iron tu,..
awi,ena..pasangan muda yang bahagia,mengecapi kebahagian dengan jaya dan muda2 lagi sudah pandai mengumpul aset...aku kagum dengan depa...baju yang aku buat ni limited,tiada dua di dunia ini,khas aku buat untuk baby depa yang bernama dhiyya soffiya..munkin terpengaruh nama dhia kot,si abang yang seusia dengan aleesya beza 1bulan bernama danish ar-rayyan,masa tu pulak tengah hot crita bella,ala crita lakonan elly mazlein dgn ako mustapa yan pegang watak doktor rayyan tu...hm kebetolan la kot..takkisahla..
hadiah ekslusif ni akan ku berikan nanti masa kami melawat ena di sp nanti...tunggu..
wahai orang2 kampongggggg,tunggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

5 comments:

Cik Rose Cute said...

follow sini..

wahida said...

utk anak aku tak nak buat ke nok? haha...

cinta siswi said...

cntik.. nk stu kak angah..hehe.. :)

KizZ said...

Hi..Kiz here...

Ur blog is in review sis...hihi

|| syazwaniadnan || said...

cantiknya hasil.. :)

kt mana ye akk beli plain rompers tu? jenuh cari tak jumpa2.. hehe

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers