kawan2:

Tuesday, December 27, 2011

sesekali nak try jugak~!


sesekali nak try jugak up traffic kan,rupanya selain dari kunjungan kengkawan secara normal ,ada lagi formula yang berkesan,...so aku punterasa nakjoint jugak walaupunblog ku ini hanya suam2 kuku eheheheee...seronok gak sesekali joint benda2 macamni,tak rugi,dapat jugak tambah kenalan kan kan kan....okla syarat nya mudah sajoo, yela kalo nak lakukan perubahan kena la usaha sikit kan ...betoi dak..?

syarat2nyaaaa adalah...jeng jeng jeng....

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Follow blog cik Kiz kalau rajin ( tak nak pun takpe )
2. kena la Buat entri pasal segmen ni kat blog kita yee...
3. Of course mesti ada blog sendiri,mesti aaa.....
4. Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist kita
5. Lepas letak link, sila komen kat entrinye beserta Nama Blog and Link Blog kita
6. Nanti cik Kiz akan mai terjah blog kita and kalau link cik Kiz ada baru Kiz
akan letak link kita kat blog Kiz Garden ok.




SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Buat satu entri kat blog kita pasal segmen ni
2. Follow Blog Kiz kalau rajin
3. Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist kita
4. Mesti ada Blog sendiri.itu sudah wajib!
5. Untuk join, sila sertakan NAMA beserta LINK blog kita kat bahagian comment
6. TARIKH TUTUP : 12 JAN 2012
so pakat2 pi ke sini nooo

4 comments:

et said...

owh saya pun mahu join lah?huhuhu

Anonymous said...

jont jgn tk joint

KizZ said...

Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

Anonymous said...

tima kasih tima kasih

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers