kawan2:

Monday, April 4, 2011

jalan2 happy2..part 1

penumpang yang berpuas atii...



gambar dipinjam dari pcik google( yele sapa yg nak amik gambar ni kan utk kami...)
ni pun gambar pinjam dari pcik google gak..

ni waktu suspens...


ni sewaktu nak naik ke darat...


ni sewaktu kanak2 sedang gumbira main air..






jalan2 happy2 indah sekali andai kata selalu begini,hehe...

waktu terluang yang lalu berkesempatan menaiki wawa spalsh duck tours di the mines sgbesi..

kebetulan sesaja tgk dlm mudah.com ada org nak jual 2 baucer tiket rm50,so apalgi sambar cepat2..padahal jimat rm6 je hihihi...

kami pi sana hari rabu,so apalagi memang takdakla adengan himpit2 dengan org ramai...maka dapat la pilih tempat sendiri,tkperlu rebut,5mnit sekali nak ubah tempat pun tk kisah....

aku,dianggotai oleh diri aku,suami ku,n aleesya serta adikku asha@momy dan anaknya aqif.kami sama2 bersuka ria di situ heheheesiapmandi lagi kat tingkat 5 splash park tu hehehe....best woooo best utk budak2 la.

tapi yang paling best waktu bus/boat tu nak meluncur ke tasik,mcm tak kompiden pun ada..hahaahaa...yang aleesya dah kerut muka,yang si aqif macam heran sebab mula2 kat darat pastu kat tasik lak..! hihi

okla tu percutian yang menjimatkan,kerana dalam 1 tempat leh g sopping,makan2,mandi,nek bot/bus...dan dekat gak la dgn umah ku..ok tak?!

2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

best lak amphibious tu. cam nak ada sebijik je utk kegunaan sendiri. tak yah lama tunggu feri dah. hahaha..

Cemmomile said...

besh nyer pi jenjalan...

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers