kawan2:

Monday, June 7, 2010

conTEST Gambar Best by Asada...


sila baca dibawah utk detail yee


gambar terbest no.1







gambar terbest n0.2

Seruan disahut,cabaran diharungi,dan akhirnya aku sebagai seorang ibu nak sertai jua contest yang ASADA http://akudakmalaysia.blogspot.com/2010/06/hadiah-dari-egypt-untuk-dimenangi.htmlanjurkan ni,mana tau ada rejekiku...
ibu ada 2 gambar yang bagi ibu cukup terBESTle...heheeeeehehee
hadiah pun mcm best,dapat piramid 3 bradik lagii...
ok,huraian utk terbest gmbar pertama:
-gambar ni merupakan gambar bestku yang mana ketika itu aku baru sehari bergelar isteri,outdoor shooting dilakukan di banglo besar,dikampung ku. rumah ni memang menjadi impian alongku utk dia abadikan keklasikkan umah banglo ni utk outdoor shootingku,nak jd cerita tuam umahni keluar(padafirasatkula kerana pintu bermangga)maka kami pun berposing sakan...selepas bebrapahari,bulan,tahun(2thun)selpastu,rupanya ada rahsia disebalik banglo ni,ada kisah misterila,senang ckp ada h_ _t_ la,kecut perut gak dgr..tp nak cemana,alhamdullilah la tkdakpa yang berlaku pada kami semua..dan sekarang banglo tu pun tkberpenghuni,dan dh hampir roboh.

ok huraian gambar terbest ke2=
- gambar ni ku secara spontan tersnap masa ku pi honeymoon di langkawi,lokasi di bird park...munkin kerana kelaparan yang amat sangat kot,tu yg membuatkan monget ni bagi pose cemtu.akupun apalgi snapp jkgn tak snappp...yela kalu tak snap cemana nak joint contest ni kan..


so kekawan,jom join contest nisonang joo syaratnye::

-Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain.
-Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..
-Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini.
-Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.
-Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen entry ini untuk asada terjah. selesai..
-Nama peserta akan asada letak dan link kat tepi blog ini. so, sila bagi nama glamour anda.
TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010.. masuk je 2 july, tutup..
so jom kita meriahkan lagiiiii.....




























3 comments:

ASaDa RyutaRo said...

dah betul dah ni. takpe je yg gambar dah bercop tu. dah d check.

penyertaan di terima. asada pilih gambar dekat banglo berhantu. entah2 banglo tu mmg dh kosong time ambik gambar ni. huhu.. cam seram je kan..

tQ sudi join.. gud luck! (^^,)

Ana Mardia said...

hahah happening la uoll..sukaaaaa
gudluck ye!

si[jari] telunjuk said...

cantik gambar kat banglo tuh..uwaa...seramnye,cam cerita bnaglo kat TV2 lak..:)

gud luck akak

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers