kawan2:

Friday, August 14, 2009

juai juai...





ni gambaq masaku meniaga kat admin building,mula2 takut gak nak try,ya la dahla siap amik coti semata2 nak juai2.alhamdullilah keja keras akhirnya berhasil.70% barang laku.tapi biasala adat kita org melayu yang meniaga mesti ada komen2,kutuk2 dari kawan2.tapi kitaorg tak kisahla,janji kitaorg cari rezeki halal dan tak kacao sesapa pun...
barang2 yang kami juai kira campur2 la,asha separuh aku separuh..yela dh sewa tapak pun konsi2.penat memang penat tapi best.sekurang2nya pengalaman bertambah.

No comments:

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers