kawan2:

Monday, August 3, 2009

aleesya n nenek2...



masa ni kat airpot bayanlepas.,aleesya disamping tokmama dan tok omputehnya iaitu nenek lisaannebaker yang baru dikenali masa dok tunggu flight ke klia,nenek lisa ni pandai ckp melayu rupanya so aku takyahla susah2 nak keras lidah nak speaking london,kira kerap jgkla jumpa matsaleh yg pandai ckp melayu,(nasib baik takkutuk heheehe)aritu masa attend kapal jumpa 1 mat saleh dari perancis yang dtg kl n odwy tunggu flight nak balik brunei,terpegun gak aku sebab dia pandai ckp melayu,mandarin..rupanya dia cikgu di brunei,pheehhh kagum betoi,tapi sayangnya aku tak sempat nak bual panjang2..
aleesya ni pulak masa kat airport punyala seronok sebab apa tau? sebabnya dia merangkak penuh airpot mcm kat umah,haduiii aktif sungguh taklarat kepung..dgn nenek ni pun dia siap sembang mcmla paham ckp nenek tu..aduhai anak ibu...

No comments:

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers