kawan2:

Thursday, February 20, 2014

ujiannn


ujian ALLAH itu hadapilah dengan tenang......
tiap manusia punya dugaan dan habuan masing masing...
usahla dipertikai....ada hikmah...
kuatkan hati,sabar,...
tenangkan hati,..
jangan ikut perasaan ....

Wednesday, February 5, 2014

besday adik 1tahun

ni kisah kelmarin.si kecik yang dah genap setahunnnn.sekejap ku rasa.sambutannya hanyalah sederhana.memandangkan adik pun mood yng tak berapa beik.dan akak pulak bersekolah.harijadi adik yang pertama kali ini kami raikan di ke epchii je. ni adik tengah mood hepi.walaopon ekon atas kepala.adik masih steady. hehe dan akhirnya adik dah tak tahan.yela lambat sgt nak mula upacara pemotongan kek.maka menangihla dia tu.apapun kembali ceria bila dah dapat makan kek.buat sepah sepah kat situ. (timakasih pada cik etylily yang susah payah mengajaq aku update blog haha)

Monday, February 3, 2014

esokkk cukup umoq

esok 5feb 2014 genapla.kanak kanak ini setahun.macam baru je rasa beranak.kan akasyah al zafran ni.tiba tiba dah rasa setahun.cepat sungguh masa berlalu dan tentunya isyarat utk ibu bahawa unmur ibu tambah setahun.
      ibu doakan anak ibu samada aleesya atau akasyah akan menjadi anak yang menyenangkan hati ibu dan ayah.sama samalah kita membahagiakan hidup kita yee nakkk.
     sama sama kita doakan semoga kita diberi kesejahteraan dan kehidupan di dunia dan akhirat yang baik.

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers