kawan2:

Friday, April 30, 2010

kasih abang...


hati siapa tk tersentuh melihat gambar ini....pastinya meruntun hati dan perasaan anda.tkterbayang bagaimana kehidupan anak-anak yang tidak berdosa ini mengharungi kehidupan mereka. apatah lagi di masa hadapan...alangkah bertuah anak-anak kita ,dikelilingi kasih sayang dan harta benda.biar pun tk semewah anak-anak orang berada,alhamdullilah dan syukur atas kurniaan ALLAH pada kitakan.

Monday, April 19, 2010

reunion smbsp...







17hb lepas aku turut serta dlm reunion kenkawan smbsp yg diadakan pada mulanya di tasik dkt putrajaya.tp diubah kerana cuaca yg tak izinkan,gelap je langit... timakasih pada kawan2 yang sannggup dtg dari jauh,siap tie bwakkan cupkek,aku bwk keripop,khairol bwk tart.intan bwk kek cekelat. semua dh berubah..hai taksangka pakat jadi ibu ayah dah...sekejap masa berlalu kita dh bawak haluan masing dan bjaya...walaupun kehadiran tak memberansangkan,tp itu sudah mencukupi bagi satu permulaan.. aku buat kan gift pack utk kawan2 yang hadir,kalau nak lebihlanjut tentang gift pack klik di sini ye.
http://craftkami.blogspot.com/2010/04/hadiah-buat-teman.html..sekurang2nya ada kenangan utk dibawa pulang. lepas ni kami nak buat lagi,.tp munkin lokasi di sp..pastinya lebih ramai yg akan hadir kannn...dlm masa menunggu tu,sempat lagi posing skit2 heheee...aleesya cepat senyummmm!!!

Thursday, April 8, 2010

dlm kesibukkan...



dlm kesibukan aku nak mengambil gambar untuk letak dlm blog lagi satu ni http://craftkami.blogspot.com,so sapa2 yang ada keinginan atau kelapangan..klik kat situ,ada mcm2 patern hairband n hairklip untuk anak2 dan juga fm(fridgemagnet) yang boleh ditempah disitu...ada pulak gangguan dari pembantu khas yang asyik2 nak posing aja...tgkla gayanya....sampaikan ibu asyik kena snap gambar dia je....ok ready 1,2,3...apapun ni la pengobat hati ku ,dh kembali bersama ku untk lalui hari -hari yangmendatang..cumanya kesian pulak kat org kat kampung nunnnnn jauh disana yang dilanda demam kerinduan pada anakku ini...ma,abah,ateh ..sabar naaa.nanti aleesya balik k...

Friday, April 2, 2010

giveWAYYYY JOM JOINTTT


hmm ini cobaan pertama ku nak joint giveway yang memerlukan link..heheheee ku sebenarnya tkreti ni..ni pun jenuh cikGu haslina ajar ku ni...tq na inaaa...hmm cemana caranya ya...ku try2..test test...
jom Jom JomJOINT GIVEWAY NIIIIIIIIII
APA LAGI TUNGGU CEPAT CEPATTTTT....http://lillyshoppe.blogspot.com/2010/03/birthday-giveaway.html MOGA2 MENJADI COBAAN KU INI...
BUAT aunty lili yg nak sambut bestday...saya tujukan aksi saya ni,,....semoga menCERIAKn lagi hidup aunty LILY DAN zaara...cAKKKKkkkkkkkkkkkkk...

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers