kawan2:

Monday, April 19, 2010

reunion smbsp...







17hb lepas aku turut serta dlm reunion kenkawan smbsp yg diadakan pada mulanya di tasik dkt putrajaya.tp diubah kerana cuaca yg tak izinkan,gelap je langit... timakasih pada kawan2 yang sannggup dtg dari jauh,siap tie bwakkan cupkek,aku bwk keripop,khairol bwk tart.intan bwk kek cekelat. semua dh berubah..hai taksangka pakat jadi ibu ayah dah...sekejap masa berlalu kita dh bawak haluan masing dan bjaya...walaupun kehadiran tak memberansangkan,tp itu sudah mencukupi bagi satu permulaan.. aku buat kan gift pack utk kawan2 yang hadir,kalau nak lebihlanjut tentang gift pack klik di sini ye.
http://craftkami.blogspot.com/2010/04/hadiah-buat-teman.html..sekurang2nya ada kenangan utk dibawa pulang. lepas ni kami nak buat lagi,.tp munkin lokasi di sp..pastinya lebih ramai yg akan hadir kannn...dlm masa menunggu tu,sempat lagi posing skit2 heheee...aleesya cepat senyummmm!!!

No comments:

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers