kawan2:

Friday, December 31, 2010

TAHUN BARU 2011


Selamat datang tahun 2011,

selamat jalan 2010...

semoga apa yg diimpikan akan tercapai,...

segala yang aku tempuh sepanjang 2010 ini moga akanjadi pedoman dan iktibar yangmematangkan aku sebagai seorang insan di bumiku Malaysia yang ku cinta!

alhamdullilah ataskurniaan dariMU ALLAH...

SEMOGA hidupku kanbahagia disamping ibuayah,saudara dan family tersayang azhaRUDIN dan ALEEsya az-ZAHra!...

Thursday, December 30, 2010

blog baru!!



dalam kebizian aku hampir terlupa,...aku skrang dh buka blog baru,blog kedai bundle,khas buat bundle fans!! hehe

sekadar nak meriahkan suasana ,,,,...ye la tgk orglen ,ku pun nak gak rasa hihi.....anyway jom jengukla kedai aku ni,manatau ada yg korang terbekenan! http://lacileesya.blogspot.com

menang!!!




yeaaa! alhamdullilah blog lacileesya dah menang!

utk pertama kali ,aku dh menang di salah satu blog ku iaitu


yang mana syaratnya sonang jo,tp jenuh gakla menunggu kan....

syaratnya perlu jadi follower ke 35..dan aku lah yg bertuah tu hehe!

walaupun tkatau apa hadiah,anyway aku happy sangat.

tq pada tuan kedai iaitu cik norrie...!

bagi yg nak mengenal cik norrie leh ke sini


Wednesday, December 29, 2010

bola!


tahniah setinggi tinggi tahniah buat pasukan MALAYSIA kerana berjaya mengalahkan Indonesia...semoga selamat pergi dan selamt pulang ke tanah air tercinta!aku banggaaaaa sangattt!

Sunday, December 12, 2010

pulang ke kampung...


macam iklan raya pun ada...











gaya anak perantau yang teruja melihat sawah padi..






ketam masak serai,ayam masak mera dan dalca daging...




puding pandan (aku yang buat hehe..)
tapi tembikai tu bukan aku yangtanam la...






udang bosar...



si kecil beraksi berlatar belakangkan sekawan lembu





gambar ais krim yang murah satu bata ni rm2.50 je..puas makan...!




kek sambutan besday abah n makcik n kejayaan along baru2 ni..


Kesempatan balik kampong baru2 ni,aku manfaatkannya dengan pi makan kenduri di kampung bujang,yang mana semua adikbradik,termasuk pakcik,paksu,mteh,along,asha dan aku dapat berkumpul ramai2 dan pi kenduri....dalam pada tu sempat juga kami posing kat tepi bendang tu..hijauuu jaaa...best wooo...dan kepulangan kami juga kerana menghadiri jamuan kesyukuran kakak ku yang baru abih blajaq tu...so meriahla....

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers