kawan2:

Saturday, November 27, 2010

anak ku (anak aku)....





dari kiri: aku n aleesya,efa,along,ezat,mama,makteh,makngah..opps yg nampak kepala tu puan shahirahh..
tiada dlm gambar en.azhar(sebb jadi kameraman)









ucap selamat pada binatang kesayangan!







entah apala aleesya tgh buat kat kampung nuuu.selalu time cemni mesti ajak tok abah pi garden..singkatan dari jublee garden yang dekat dengan umah aku,..opps umah ku di kampung la.kat sana mcm mini zoo la...ada burung,ikan,kolam dengan titi,monget,rusa dan alat senaman...kira ok la utk bawa anak2 jln2 ptg dengan zaman ekonomoney mcm sekarang ni memang sesuai sgt sebbnya free! hehe...nanti andai berkelapangan leh la aku kesana n uplod kan kat sini k!
dlm sminggu dua ni banyak jugakla aktiviti dlm hidupku,mencari2 hadiah utk famili day 15hb ni,pi zoo,mama ,ateh,along n famili mai ke umah ku,kami ke konvo akak ku,amik kunci pada penyewa,kerja oh kerja,dan yg terbaru bakal jiran yang tgh renovate umah,apalagi aktiviti menyapu habuk yang berkati2...mujurla en.azharudin seposting menolong mencoci lantai kat depan tu hehe.timakasey ye....
so ..nak ckp apa lagi....hmm tgk je la gambar2 kat sini....
jumpa lagi...

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers