kawan2:

Friday, February 26, 2010

tayangan perdana...









akhirnya berjaya jugak aku siapkan decoupage aku yang tak seberapa ni..nak siapkan taklama manapun,cuma kekadang memerlukan kekerajinan yang jitu untuk kesudahan yang sebegini hingga berjaya muncul sebagai tayangan perdana bagi minggu ini. impian nak beli almari atau rak putih mcm kawan2 yang lain,tapi takmampu dan tak punya ruang yang sesuai maka jadila rak express mcmni...naktau kenapa dipanggil rak express? kerana ia punya cerita...tunggu episod sambungan k..sekarang ni jomm layan dulu gambar2 hasik kerja tangan ku yang tak seberapa ni,yang pasti kudut2(kedut2) kat tisu masih jelas kelihatan....itu tandanya tak cukup proooo...heheeee

Tuesday, February 16, 2010

dh try...tapi takpahamku..




knapa la aku ni tak reti sgt,ku dh try tapi takbjaya jgk ,...hmm sapa dpt bantu yee...tiap kali nak joint giveway masaelah dtg...takpela...ku layan je semngat deco ku yang tak seberapa n i....keja mlm macam ni hati dan semangat mau kuat woo.bukan sennag nak berjaga malam sampai esok jam 7 pagiiii....huaaarghhh ngantok laaa...

NUREIL GIVEwayyyy..!!!!


jejalan kat craftzone,terserempak dgn blog nureil untuk giveway yg kiut miut ni...sekadar cuba nasib mana tau bertuah...jomla joint seklai yeee...
sesapa yg nak joint klik je kat sini k http://nurelshop.com/blog/?p=915&cpage=1#comment-129

Saturday, February 6, 2010

aBOOMmmmMM...






aBOMMMM,semua murid2 tau apa maksud aBOMMMM?hmm gerenti semua takpaham n taktaokan...aboomm adalah ganti nama bagi diri aku yang bergelar ibu..sebutan ni khusus hanya anakku je yang guna...perkataan lain ayah,mama,abah,ateh,abgejat,akak,rayyan semua pandai,tapi ibu tak reti nak sebot pulak...ohhh,tkpala nakkk,ibu tetap happy kerana anak ibu dh dewasa dan rajin....cumanya jgn nanti bila dh besar aboom suruh buat keja jgn jadi malas taoooo!
dh beasr anak ibu ni,,,aduhai anaaaakkkkkk....

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers