kawan2:

Saturday, October 31, 2009

keletah aleesya...







antara kepandaian anakku la ni dia dh pandai nak tolong tokteh menyapu,buang sawang,tolak rayyan dlm stroler, dan mcm2 lagi.disebabkan keaktipfan itu doll stroller yang baru ibu beli taksampai sminggu dah out of service...nasib baik anak kambing still ok,.. sekarang anakku kat kg tinggal dgn tokteh n tokngah..tima kaseh smua kerana begitu sayangkan anakku.....

Monday, October 19, 2009

semakin dekat ....


mlm ni adalah malam terakhir bagi ku yang keja syif ni..esok pagi leh la gotong royong umah yang dah lama tak dipedulikan.semenjak akhir2 ni aku sangat sibuk,begitu juga ibu dan ayah ku yang sedang dalam persiapan ke tanah suci. khamis ni aku kan pulang ke kampung untuk berjumpa dengan mereka serta anakku yang amat ku rindui.. hari semakin dekat,dan aleesya ibu harap suatu hari nanti ibu dapat menjaga aleesya sebagaimana ibu-ibu yang lain... insyaAllah

Friday, October 16, 2009

muzium roti h5






ha nii lak kat muzium roti h5 masa aleesya datang tempoh hari,kira sapa yang berminta sgt dgn dunia roti patot berkunjung ke sini.maklumat dan layanan cukupmesra. apapun aku,suamiku dan anakku dah kesana...

singgah singgah...




masa balik kampung dulu,sempat jugakla singgah kat cendol Pak cik Leman Dawi yang popular sgt..layanan diterima sgt ok,ramah,persekitaran bersih memang patotla dapat anugerah kebersihan,bayangkan sinki punya putih serlah,takmcm yang selalu dapat dilihat kt restoren lain. syabas pcik Leman, semoga bisnes terus maju dan sukses selalu..yang rimbun2 tu tandasnya..

lama tak jumpa..




rasanya dah lama sgt meninggalkan tempat ni,hmmm dlm jangkamasa yang berlalu sebenarnya banyak yang berlaku dalam hidup aku. tentang anakku, keluargaku, tempat kerjaku dan segalanya..tahun 09 ni begitu sarat dengan peristiwa gembira dan sedih.

semoga dipanjang usia kita bersama....

Daisypath Anniversary tickers